Skip directly to content

Goede start

on Sun, 15/01/2012 - 21:14
2012 is goed begonnen! Een grote groep vrijwilligers heeft het parcours vandaag onder handen genomen. Stukken in het parcours die niet meer te rijden waren door de hoeveelheid modder zijn opgevuld en aangestampt met granulaat dat we hadden gekregen van KWS. Een aantal vrijwilligers bracht groot materiaal mee, waaronder een grijper, trilplaat, kleine shovel, rups kiepwagen en natuurlijk de vele kruiwagens. Ook de aanhangwagen en Jeep kwamen van pas. Zo heeft de groep meerdere stukken  kunnen verbeteren. Op de foto’s in het fotoalbum kan je de foto’s vinden van de werkzaamheden. Voor de innerlijke mens werd ook gezorgd, dankzij de mannen van de NZH. Zij kwamen met een prachtige bus waar we heerlijk koffie en thee konden krijgen!

Wil je volgende keer ook mee helpen om jou parcours zo berijdbaar mogelijk te houden geef je dan op als vrijwilliger (inschrijven kan op de startpagina in de linker kolom) veel handen maken meer mogelijk!
 
Voor deze zondag gaat onze dank uit naar: Ton, Eric, Frank, Dennis, Hans, Daan, Patrick, Jasper, Paul, Peter, Rene, Hans, Henk, Marcel, Dale, Maarten, Stijn en nu missen we er nog een aantal maar ook voor deze mannen een grote dank. In het bijzonder willen we Dennis en Marcel geweldig bedanken want zonder hun materieel hadden we niet zoveel kunnen bereiken!
 
Voor de foto's: klik op de volgende link