Skip directly to content

Nightbiken 2 juni 2012

on Tue, 01/05/2012 - 22:36
 
Nightbiken is hot...en zeg nou zelf; wat is er leuker dan in het pikkedonker met een goed lampje door de bossen te crossen? Op zaterdag 2 juni is het zover van 23:00H tot 01:00H kun je jezelf uitleven op het uitdagende parcours van Geestmerambacht.
 
MTB-Noordwest faciliteert dit evenement dmv de verzekering, de MyLaps tijdsregistratie etc.. Het is een wedstrijd die uiteraard geheel in het donker verreden wordt, op een parcours van 3,6 km.
Technische gedeeltes zullen aangegeven worden met lichtstaafjes voor een kleurrijk effect en parcours aanduiding. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze enige ervaring hebben met een nightride en uiteraard in het bezit zijn van een goed werkende lamp die voldoende licht geeft om veilig te kunnen bikken.
 
Organisatie
MTB-Noordwest faciliteert dit evenement dmv de verzekering, de MyLaps tijdsregistratie etc. De organisatie ligt in handen van 5 studenten van het CIOS. Één van deze studenten is de, in de regio, bekende biker Thijs Bogaards van het Bike Action Team. Thijs is op vele fronten actief in de MTB-sport.
 
Voorwaarden voor deelname
  • een KNWU basislidmaatschap is verplicht.
  • een helm is verplicht
  • een goed werkende lamp met voldoende opbrengst....dus niet een simpel led-lampje
  • ondanks dat een verzekering verplicht is rij je uiteraard geheel op eigen risico
 
Inschrijving
De inschrijfkosten voor de Nightbike bedragen € 10,- dit is inclusief een MyLaps Chip.
Schrijf je snel in, want er is maar plek voor 100 deelnemers.
Inschrijven voor de Nightbike Geestmerambacht doe je door onderstaande tekst te kopiëren en te plakken in een email en daarna de gegevens in te vullen. Verstuur deze email vervolgens naar de organisatie. nightride@hotmail.nl Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin verdere informatie en de betalingsgegevens.
 
Hier de link naar meer informatie: link
 
Het aanplak biljet kan je hier onder downloaden: